Gündem

Kılıçdaroğlu'ndan bazı CHP'li belediye başkanlarına "kibir" uyarısı

"1989 travmasını yeniden yaşamak istemiyoruz, çok çalışmamız gerekiyor"

12 Temmuz 2019 08:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hafta içinde bazı belediye başkanlarını TBMM’deki makamında yaptığı görüşmede “kibir uyarısı” yaptığı öğrenildi.

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre, Denizli'nin Merkezefendi, Honaz, Babadağ, Serinhisar ve Bozkurt ilçelerinin CHP’li belediye başkanlarını kabul eden Kılıçdaroğlu, partisinin bütün belediye başkanlarına yönelik değerlendirmeler yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun yerel seçimlerde çok önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek, “Halk bize önemli bir kredi verdi; hem CHP’ye hem de belediye başkan adaylarımıza güvendi” dediği öğrenildi. Başkanlara yerel seçimlerin artık geride kaldığını ifade eden Kılıçdaroğlu’nun “Asıl zor olan hizmet dönemi şimdi başladı. 1989 travmasını yeniden yaşamak istemiyoruz. Dolayısıyla çok çalışmamız gerekiyor” dediği kaydedildi.

Kılıçdaroğlu’nun, görüştüğü belediye başkanlarına “Her zaman halka yakın olun. Halktan asla uzak kalmayın. Kibirden uzak durun, şatafattan uzak durun. Sade bir vatandaş gibi yaşamaya devam edin” dediği ifade edildi.