Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş Ankara'da buluştu

"Ankara'da hiçbir üreticimizi yalnız bırakmıyoruz, bırakmayacağız"

08 Mayıs 2022 18:18

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da biraraya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Başkent Ankara Kalkınma Projesi çalışmalarını birlikte inceledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tartışmalı Karadeniz gezisi ile ilgili konuşmayan Kılıçdaroğlu, burada da herhangi bir açıklama yapmadı. Geziye Selvi Kılıçdaroğlu ile Nursen Yavaş da katıldı.

Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da tarıma hayat vermek için başlattığımız Başkent Ankara Kalkınma Projemizi (BAKAP) yerinde inceledik. Kalkınmanın ilk adımı yerli üreticilerimize destek olmak. Ankara'da hiçbir üreticimizi yalnız bırakmıyoruz, bırakmayacağız” dedi.


Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor: Gündemde sığınmacılar ve ekonomi var

Türkiye gazetesi: Ekonomi ve sığınmacılar konusu AK Parti'yi zorluyor, partinin oy oranı yüzde 35

AKP'li Turan'dan feribot tercihini haber yapan basın kuruluşlarına tepki: Bu bir geri zekalılıktır

Memur-Sen: Türkiye’deki 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 5 bin 263 lira oldu

Nagehan Alçı: Fotoğraf üzerinden İmamoğlu'na saldıranların hiçbiri siyasal rejimin muhalifi değil, zihinsel olarak Devlet'in hizmetkârları!

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Dubai'de konuştu: İnanç karşıtı akımlar gençleri kuşattı

Esad ve Hamaney, Tahran'da bir araya geldi

Adalet Partisi lideri Vecdet Öz: Tansu Çiller bana, "‘Ben ablan olarak partinin başına geçeyim sen de ikinci adam ol" dedi

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi: Türkiye’de yaşayan Ruslar, 8 ve 9 Mayıs’ta propaganda etkinlikleri düzenlemeyi planlıyor" />