Medya

Karar yazarı Akif Beki: "Büro elemanı maaşıyla o hayatı nasıl yaşadı, o paralar eline nasıl geçti" diye sormak ayıplanıyor

Uyuşturucu madde alırken görüntülenen AKP çalışanı Kürşat Ayvatoğlu.

30 Mart 2021 07:57

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, "AKP Genel Merkez Büro Elemanı" denilen Kürşat Ayvatoğlu sayesinde "pudra şekeri"nin geniş bir kullanıma kavuştuğunu belirterek, "Lise terk, 'pudra şekeri' içinde yüzüyor, deli paralarla oynuyor, arabanın süper lüksüne lüks demiyor, kumar masasından kalkmıyor, gece hayatında namı yürüyor, alemlerde saçıp savuruyor, zevkinden sefasından fedakarlık yapmıyor...

Ve bu gösteriş merakıyla, bu sefahat düşkünlüğüyle Ankara, Kastamonu gibi şehirlerde dikkat çekmediği gibi...AK Parti Genel Merkezinde de kimsenin gözüne batmıyor. Üstüne başına giydiği servetken, haksız kazanç paçalarından akıyorken hem de. Bir Allah'ın kulu da mı sormaz, değirmenin suyu nereden akıyor diye!

Hala meseleyi Necip Fazıl'ın "Beyza Hanım, adı sanıyla kokain" dediği 'pudra şekeri' tartışmasına indirgeyerek kapatma gayreti öne çıkıyor. Üstat zamanında tebeşir, aspirin tozu da denirdi ama nereden bilecek yeniyetme!" diye yazdı.

Kürşat Ayvatoğlu'nun neredeyse acındırıla acındırıla aklanacağına işaret eden Akif Beki, "10 yıl önce Kılıçdaroğlu, 400-500 liralık İtalyan marka bir hediye gömlek giydiğinde yer gök inletilmişti.

Şimdi "Büro elemanı maaşıyla o hayatı nasıl yaşadı, eline o paralar nasıl geçti, nereden buldu" diye sormak ayıplanıyor. Ayvatoğlu "İktidarın gücünden, avantajından yararlandığı"nı itiraf ettiği halde "Abartmayın, büyütmeyin" deniyor." ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...