Spor

Jose Mourinho, hayalindeki takımı açıkladı

"Sevdiğim ve aynı fikirleri paylaştığım kişilerle çalışmayı tercih ederim"

26 Şubat 2019 16:57

Son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da görev yapan teknik direktör Jose Mourinho, sıradaki adresinde neler aradığını anlattı. Portekizli çalıştırıcı, bir sonraki takımında hırs ve sevdiği insanlar görmek istiyor.

Aralık ayında United'daki görevine son verilen Portekizli teknik adam, gideceği yerde ne aradığı hakkında açıklamalarda bulundu.

The Telegraph'a yaptığı açıklamada, şimdiden bir takımın teklifini kabul etmediğini belirten Mourinho, "Başarı hırsı olmayan bir kulüpse, orada çalışamam. Üst seviye futbol ve hedefler istiyorum" ifadesini kullandı.

Arzuladığı çalışma ortamına da değinen Mourinho, "Aradığım ikinci şey de kulüp yapısı. Sevdiğim ve aynı fikirleri paylaştığım kişilerle çalışmayı tercih ederim. Inter'de böyle bir ortam vardı. Bazı kulüpler böyle bir ortam sağlar. Bu da başarılı olmak adına önemli bir faktör" diyerek sözlerini tamamladı.

Mourinho, Kırmızı Şeytanlar'ın başında geçirdiği üç sezonda UEFA Avrupa Ligi, Lig Kupası ve Community Shield'ı kazanmasına rağmen ligdeki kötü sonuçların ardından koltuğunu devretmek zorunda kaldı.