Gündem

İstanbul'da kadın cinayeti: Evli olduğu erkek tarafından pompalı tüfekle öldürüldü

İstanbul'da bir kadın, evli olduğu erkek tarafından içinde bulunduğu araçtan indirilerek yolun ortasında katledildi

29 Haziran 2019 13:53

İstanbul-Şile yolunda, Derya Oğan isimli kadın, evli olduğu erkek Harun Oğan tarafından araçtan indirilerek pompalı tüfekle öldürüldü. Daha sonra olay yerinden aracıyla kaçan ve polis tarafından yakalanması için çalışma başlatılan Oğan, otomobiliyle çıkmaz bir yola girince yanındaki tüfekle hayatına son verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün bilgi vermesi üzerine Harun Oğan'ın aracı, Kocaeli'nin Körfez ilçesi TEM otoyolu gişelerden itibaren polis takibine alındı. Polis ekiplerinin durdurmaya çalıştığı Oğan, kaçmaya başladı.

Polis ekiplerinin takibe aldığı otomobil, İzmit Doğu Gişeleri'ni kullanarak TEM Otoyolu'ndan çıktıktan sonra Sapanca yoluna girdi. Sapanca yolundan Kartepe ilçesi Ataevler Mahallesi’ne geçen araç, polisten kaçmak için daha sonra Başaran Sokak'a saptı. Başaran Sokak'ta bulunan bir inşaatın bahçesine giren otomobil sürücüsü, burada yakalanacağını anlayınca aracında bulunan pompalı tüfek başına ateş ederek hayatına son verdi.

Oğan'ı kovalayan polis ekibinin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı kontrol sonucunda Harun Oğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin bölgede olay yeri inceleme çalışmasının tamamlamasının ardından Oğan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzerine Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. (İHA)