Magazin

İrem Derici'den sokak hayvanları için yeni kampanya: Koruyucu aile olmaya var mısın?

"İnanılmaz desteğe ihtiyaçları var!"

29 Mart 2019 13:36

Yedikule Hayvan Barınağı'nı ziyaret eden ve burada 3 hayvanın bakım masraflarını üstlenen şarkıcı İrem Derici, sosyal medya yeni bir kampanya başlattı. Simge Sağın'a koruyucu aile olma çağrısında bulunan Derici, ""İnanılmaz desteğe ihtiyaçları var" dedi.

Sosyal medya hesabından ziyaretine gittiği Yedikule Hayvan Barınağı’nda bir video çeken Derici, barınakta daha önceki ziyaretlerinde bakımlarını üstlendiği ‘Kıymetlim’ ve ’17’ isimli hayvanların yanına bu defa ‘Metin', 'Ali' ve 'Feyyaz’ adını verdiği hayvanların da bakımını üstlendiğinin müjdesini veren şarkıcı meslektaşı Simge Sağın’a seslenerek barınağa destek verilmesi adına bir yardım zinciri başlatmak istediğini söyledi.

Derici’nin satırları şöyle:

“İki ay önce üç yıldır ziyaret ettiğim Yedikule Hayvan Barınağı'nı ziyaret ettim. Bizim French Bulldog Rude Boy ağır bir göz ameliyatı geçirdi daha 2.5 aylıkken. Rude Boy ameliyattan bomba gibi çıkınca o garibim, barınağa terk edilen güzellikleri düşündüm… Yüklendim mamaları gittim. Artık ben de Meral Olcay ve ekibiyle aile oldum yıllar geçtikçe. İki evladım vardı barınakta, bakımını üstlendiğim ‘Kıymetlim’ ve ’17’ isimli. Bu gidişimde 3 evlat daha edindim, Metin, Ali, Feyyaz koydum isimlerini… İnanılmaz desteğe ihtiyaçları var! Bir köpeğin 1 aylık bakımı 100 lira. Şimdi ben topu bir kedi annesi olan Simge Sağın bebeğime atıyorum, o da bir başkasına atsın: SİMGE VAR MISIN BİR KAÇ MİNİĞİN KORUYUCU AİLESİ OLMAYA?”