Gündem

İmamoğlu için ‘Mazbata Online’ oyunu yapıldı

Oyunu kazanınca İzmir Marşı çalıyor

10 Nisan 2019 15:26

İstanbul Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin tartışmalar sürerken, ‘Mazbata Online’ isimli bir oyun yayınlandı. Ekrem İmamoğlu’nun animasyonunun yer aldığı oyunda, oy farkı sürekli azalırken yeterli sayıda sandığa ulaşarak mazbatayı alması hedefleniyor.

Sputnik’in haberine göre devam eden mazbata tartışmalarının yanında, internet üzerinden oynanan ‘Mazbata Online’ isimli bir oyun gündeme geldi. Ekrem İmamoğlu’nun animasyonunun yer aldığı oyunda, oy farkı sürekli azalırken aynı zamanda İstanbul’un ilçe sayısı olan 39 sandığa ulaşarak mazbatayı alması hedefleniyor.

Oyunun açıklama kısmında ise “Arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz. Oyunumuzda amaç, Imamoolu’nun bütün 39 İstanbul ilçesinin sandıklarını toplamasını sağlamak. Bunun için ister ekranda bulunan Joystick ve Ateş tuşunu kullanın, isterseniz de klavyenizle oynayın” ifadeleri yer alıyor.

Oyun esnasında, kullanıcılara Ekrem İmamoğlu’nun seçim sonuçlarına ilişkin konuşmaları da eşlik ediyor. Oyunun başarıyla tamamlanması halinde ise, oyunun sonunda İzmir Marşı çalıyor.