Gündem

Hürriyet yazarı Selvi: Hadi Kemal Bey, sıra sende

Erdoğan'ın avukatı: Bu Kılıçdaroğlu açısından bir samimiyet testi

19 Ekim 2021 08:34

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklaması sonrası soruşturma başlatılan siyasi cinayetler hakkında Erdoğan'ın avukatıyla görüşmesini aktardı ve "Koray Aydın savcıya bilgi verdi. Kemal Bey, hadi sıra sizde" dedi. 

Selvi, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu, siyasi cinayetler iddiasını ortaya attı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bunun üzerine soruşturma başlattı.

Öğrendik ki Cumhurbaşkanı Erdoğan da Kılıçdaroğlu’nun iddialarının soruşturulması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na müracaatta bulunmuş. Bu pek rastlanılan bir durum değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın’a sordum. “Sayın cumhurbaşkanımız, ülkeyi yönetme sorumluluğunu uhdesinde bulunduran kişi olarak bu iddialara kayıtsız kalmadı. Elinizde ne tür bilgi, belge, istihbarat varsa paylaşın. Devlet bunu araştırsın dedi. Bu Kılıçdaroğlu açısından bir samimiyet testi” dedi.

Bu ülkede siyasi cinayetler üzerinden rejim dizayn edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu başvurusuyla birlikte hem Kılıçdaroğlu’nu elindeki bilgi ve belgeleri paylaşmaya davet ediyor hem de siyasi cinayetler konusundaki tavrını bir kez daha ortaya koyuyor.

Koray Aydın savcıya bilgi verdi. Kemal Bey, hadi sıra sizde."

TIKLAYIN - "Siyasi cinayet" konusunda ifade veren İyi Partili Aydın, Erdoğan'ın sözlerini hatırlattı: Eski istihbaratçılardan duyumlar aldım

TIKLAYIN -  Erdoğan'ın avukatları siyasi cinayet iddialarına ilişkin olarak başsavcılığa başvurdu