Spor

Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'e: Her şeyi kendin için kullandın ve zaman kazanmayı başardın

"Terim, Real Madrid yenilgisinin ardından istifa etmeliydi"

12 Kasım 2019 08:39

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Real Madrid yenilgisinin ardından istifa etmesi gerektiğini savundu. “İstanbul'a gelecek ve onu havaalanında karşılayacak seyirciden çekindiği, onların yüzüne bakacak hali olmadığı için, Madrid'den doğru Gaziantep'e gitti” diyen Uluç, “Söyleyecek daha çok sözüm var ama, eskiler ne demiş? Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil! Bu camiayı, bu medyayı çok iyi bildiğin için, her şeyi kendin için kullandın ve zaman kazanmayı başardın” ifadesini kullandı.

TIKLAYIN - Galatasaray'ın 6 Kasım kâbusu; 17 yıl sonra bu kez Real Madrid'e 6-0 mağlup oldular


Uluç yazısında şunları söyledi:

“Galatasaray'ın gururuna bakar mısınız?. Antep'e pozisyon vermemek.. Eee!. Real'den çuvalla yemek dert değil.. Peki hocam, neden sadece ilk yarıdan memnunsun?. Çünkü Galatasaray ilk yarıda hızlı ve hırslı oynadı. Hırs, bugüne dek hep sildiğin, öldürdüğün adamlardan geldi. Ama 2-0 öne geçer geçmez, hızı sen kestin. O Allahın belası, vakitle beraber futbolu da öldüren anlamsız, ruhsuz, yana geriye, Muslera'ya futboluna döndürdün, takımı. Antep seni Real'den beter etti ama, "Finishing"leri yoktu. Bitiremediler, beceremediler de gol yemedin. Dahası..

Maçtan sonra "Ömer ve Emre 60'tan sonra yoruldular. Bu ikisinin maç eksikleri var" dedin. Maç eksikleri var.. Niye var, Hocam?. Oynatmadın da ondan.. Mecburen oynattığın maçlarda Ömer takımın en iyisi iken ertesi maç gene kestin, gene kulübede oturttun. Çünkü Türkler'den nefret ediyor, başta Belhanda'n ve Feghouli'in Galatasaray'ı batıran transferlerle aldığın yabancıları oynatmak için çırpınıyordun. Bu bir. İkincisi.. Oturup maçı beraber izleyelim de görelim mi, Emre ve Ömer niye 60'ıncı dakikada yoruldular.. Çünkü maçın başından beri, eşek gibi (Affedersiniz çocuklar) koştu bu ikisi.. 3-5-2 taktiğinde Emre, kaç tane 60 metrelik depar attı sayalım mı?. İleri.. Geri.. Ya Ömer?. Top Galatasaray'a geçtiği anda kendini gösteren, göstermek için boşa kaçan, yani "topsuz oyun" oynayan Ömer ve Emre dışında adamın var mıydı?. Onlar Galatasaray için ölesiye oynadıkları için yoruldular Hocam”

Yazının devamı için tıklayın