Magazin

Hazal Kaya'dan Ali Atay savunması: Haddiniz değil

Hazal Kaya, eşi Ali Atay'la ilgili paylaşıma gelen eleştiriye tepki gösterdi

04 Mayıs 2019 20:11

Oyuncu Hazal Kaya, Tribeca Film Festivali’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görülen eşi Ali Atay’ı sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla tebrik etti. Bir takipçisi tarafından “Canım şu kocanın kariyerine gösterdiğin ilgiyi biraz da kendi kariyerine göstersen nasıl olur? Haddim değil ama ben yine de söylemiş olayım” sözleriyle eleştirilen Kaya, ”Uluslararası çok önemli bir ödül aldı ve bu ödülü alan ilk Türk. Eşim olmasa da paylaşırdım çünkü kim olduğundan bağımsız gurur duyuyorum başarısıyla. Siz de sevdiklerinizi destekleyin hiçbir şey kaybetmezsiniz. Haddiniz değil ayrıca, evet!” diyerek tepki gösterdi.

'Haddiniz değil'

‘Nuh Tepesi’ filmi, ABD’nin New York kentinde devam eden Tribeca Film Festivali’nden iki ödülle döndü. ‘En İyi Senaryo’ ödülüne layık görülen filmin oyuncularından Ali Atay da ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülün aldı.

Eşinin uluslararası başarısını kutlayan Hazal Kaya, bir takipçisinden gelen, “Canım şu kocanın kariyerine gösterdiğin ilgiyi biraz da kendi kariyerine göstersen nasıl olur? Haddim değil ama ben yine de söylemiş olayım” mesajına tepki gösterdi. Kaya, kendisini eleştiren sosyal medya kullanıcısına, “Uluslararası çok önemli bir ödül aldı ve bu ödülü alan ilk Türk. Eşim olmasa da paylaşırdım çünkü kim olduğundan bağımsız gurur duyuyorum başarısıyla. Siz de sevdiklerinizi destekleyin hiçbir şey kaybetmezsiniz. Haddiniz değil ayrıca, evet!” dedi.