Gündem

Hareket halindeki otobüsün açık kapısından düşerek ölmüştü; dikkati çeken detay güvenlik kamerasına yansıdı

18 Temmuz 2019 09:42

Kocaeli’nin Gebze ilçesine bir genç kızın halk otobüsünden inmeye çalışırken düşerek hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. O andan birkaç saniye öncesinde hayatını kaybeden Günay Gönülaçar'ın yanındaki kişiye gizlice bir şey verdiği görüldü.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen olayda 18 yaşındaki Günay Gönülaçar, Dilovası ilçesinden Gebze'ye gitmek için Y.K. idaresindeki 41 J 4171 plakalı özel halk otobüsüne bindi. Gebze ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde inmek isteyen genç kız, otobüsün kapısına doğru yaklaştı. Hareket halindeyken kapısı açılan otobüsten bir anda inmeye çalışan genç kız düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri tarafından sürücü Y.K. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Y.K.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sözcü'den Kubilay Aydın'ın haberine göre, görüntülerde bir detay dikkati çekti. Görüntülerde; Gülay Gönülaçar’ın, otobüsten inmek için ayağa kalkmadan önce, yanında oturduğu kişinin kucağına gizlice kağıt benzeri bir şey bıraktığı fark edildi. Herkesin panik içinde otobüsten düşen kıza yardıma koştuğu anlarda, genç kızın yanında oturan kişinin oldukça sakin hareketleri dikkat çekti. İkilinin arasında hiç diyalog geçmemesi ve genç kızın kaza geçirmesinden sonra şahsın çok sakin tavırlarla otobüsten inmesi ise dikkat çekti.