Magazin

Hakan Hatipoğlu: Fazıl Say keşke benimle de uzlaşsa

"Çocuk gibi beni engeleldi"

31 Ocak 2019 15:13

'Var Mısın Yok Musun' yarışmasıyla ismi duyulan ve ardından Survivor ile ünlenen Hakan Hatipoğlu, paylaşımına yaptığı yoruma karşılık, "Siz ne işle uğraşıyorsunuz?" diye yazan ünlü piyanist Fazıl Say'la yaşadığı tartışmayı anlattı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına Hakan Hatipoğlu ve eşi Gizem Hatipoğlu konuk oldu.  Hatipoğlu, Say'la yaşadığı polemiği şu ifadelerle anlattı:

"Fazıl Say beni tanıyor. Benim kız kardeşimle ortak, WhatsApp grupları bile var, ben bunları söylemedim. O da bizim çok önemli bir sanatçımız, takip ettiğimiz biri. Ben ona kırılmadım. Ben aslında ona yazar gibi cevap yazdım ama sosyal medyada şarlatanlar var onlara cevaben yazdım. Bana ‘senin mesleğin ne’ diyenlere verdiğim bir cevaptı. Beni tanımayanlar gitsinler çevremdekilere sorsunlar. Güvenliğe, kapıcıya kimlere nasıl davranıyorum sorup öğrensinler.

"Beni engelledi"

Ben Fazıl Say’ı takipten çıkmadım ama o beni engelledi. Çok komik bir durum. Klavye başındaki çocuklar gibi beni engellemiş. Önemli değil o kadar, benim için Fazıl Say büyük bir sanatçıdır. En son Cumhurbaşkanımızla görüşmesi ve orada söylediği laf çok güzel ‘Ben uzlaşma işareti aldım. O sebeple de Cumhurbaşkanımızla yakın oldum’ dedi. Keşke benimle de bunu yapsa. Tabii belki onun için ben kimim ama Cumhurbaşkanına yaptıktan sonra benim için çok güzel bir mesaj vermiş oldu.

Ne olmuştu?

Fazıl Say, Instagram sayfasındaki takipçilerinin azaldığını, bunun da paylaştığı sanat eseri fotoğraflarından kaynaklı olduğunu söylemiş, Hatipoğlu da, "Bende de kandil veya bayram tebriği yazınca oluyor aynısı... Şaka gibi" yazmıştı. Bunun üzerine Say'ın, Hatipoğlu'na verdiği, "Siz ne işle uğraşıyorsunuz?" yanıtı sosyal medyada dikkatleri çekmişti.