Magazin

Göksel: Yanlış insan seçmekte üstüme yok

"Bu topraklar acı dolu, hepimiz acıyla besleniyoruz"

16 Şubat 2019 10:59

Şarkıcı Göksel, "Çok aşk acısı çektiniz mi? sorusuna "Çektim tabii, çekmez olur muyum? Yanlış insan seçmekte üstüme yok" yanıtını verdi.

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Göksel, "Yeni şarkınız ‘Bu da Geçecek’ umut dolu ama bunca yıl şarkılarınızın acı dozu hep çok yüksek oldu. Ne istediniz bizden?" sorusuna "Bu topraklar acı dolu. Hepimiz acıyla besleniyoruz. Ben de öyle görüp öğrenmişim. Acımı dile getirmekten de çekinmiyorum. Şarkı yazmak benim iyileşme biçimim. O yüzden şimdiye kadar çekinmeden zayıflığımı da aldatıldığımı da söyledim. Zaten yazdığım şarkıların hepsi gerçek ve çoğu benim gerçek hikâyelerimdi" cevabını verdi. 

Şu anda kimseye aşık olmadığını söyleyen Göksel, "Çok aşk acısı çektiniz mi?" sorusuna da "Çektim tabii, çekmez olur muyum? Yanlış insan seçmekte üstüme yok" yanıtını verdi.

Defalarca âşık olduğunu söyleyen Göksel, "Defalarca aşk acısı çektim ama onu tanımlayacak bir kelime bulamıyorum. Sadece bana aşkın tekrar gelmesini, aşk acısı çeksem de yine âşık olmayı istiyorum. Çünkü o çok başka bir şey. Ruhuna verdiği heyecan, mutluluk hissi... Tabii sonra onun düşüşü de çok kötü oluyor. Ama keşke âşık olsak şimdi, fena mı olurdu?" diye konuştu. 

Söyleşinin tamamı için tıklayınız