Spor

Galatasaray, Jean Michael Seri transferini KAP'a bildirdi!

Fulham oyuncusu Jean Michael Seri, gelecek sezonda Galatasaray forması giyecek

17 Temmuz 2019 19:11

Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'ın yıldız oyuncusu Jean Michael Seri'nin kiralanması için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Jean Michael Seri'nin Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Fulham FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. 

"Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Fernando Reges'in Sevilla'ya transferi sonrası sarı-kırmızılıların orta sahayı hangi oyuncuyla dolduracağı merak konusuydu. Geçen sezon Fransa Ligue 1 ekibi Nice'ten Fulham'a 30 milyon Euro karşılığında transfer olan Seri, gelecek sezonu Galatasaray'da geçirecek.

Seri'nin Galatasaray'dan 2 milyon 500 bin Euro alacağı belirtilirken, Fulham'a kiralık bedeli olarak 1 milyon 500 bin Euro ödeneceği konuşuluyor.

Jean Michael Seri kimdir?

Galatasaray'ın yeni transferi Jean Michael Seri 27 yaşında ve orta sahada forma giyiyor. Fulham'a 30 milyon Euro bedelle transfer olan Seri, geçtiğimiz sezon Fulham formasıyla ligde oynadığı 32 maçta 1 gol attı, 3 asist yaptı. Jean Michael Seri'in Fulham'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.