Spor

Galatasaray'da stopere 3 aday

15 Ağustos 2022 16:44

Galatasaray, Giresunspor karşısında alınan yenilginin ardından stoper mevkisine transfer yapmak için 3 ismi gündemine aldı.

Galatasaray, Lucas Torreira ve Dries Mertens transferleriyle taraftarlarını heyecanlandırmıştı. Sarı-Kırmızılılar, Giresunspor karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrası stoper mavkisine de takviye yapmak için girişimlerini hızlandırdı.

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray, stoper mevkisi için 3 ismi birden gündemine aldı. Bu isimler arasında Sarı-Kırmızılı formaya en yakın olan ismin Andreas Hanche-Olsen olduğu iddia edildi.

Galatasaray, Gent forması giyen 25 yaşındaki stoperin transferini 3.5 milyon Euro bedel karşılığında çözmek istiyor.

Gündemde Becir Omeragic de var

Haberde yer alan iddiaya göre; Sarı-Kırmızılı kulüp ayrıca İsviçreli 20 yaşındaki genç stoper Becir Omeragic için de nabız yokluyor.

Omeragic'in kulübü Zürich'in oyuncusu için 10 milyon Euro civarında bir bonservis geliri beklediği iddia ediliyor. Ayrıca genç oyuncu için Milan da devreye girdi.

Yerlide hedef Kaan Ayhan

Galatasaray'ın 2 yabancı stopere ek olarak, A Milli oyuncu Kaan Ayhan için girişimlerini sürdürdüğü iddia edildi.

Sassuolo'nun bu transferde beklentisi 6 milyon Euro iken, Galatasaray'ın ise şu ana kadar 4 milyon Euro seviyelerine çıktığı belirtildi.

Galatasaray, Nelsson'un takımdan ayrılıp ayrılmama durumuna göre bu oyunculardan birisini ya da ikisini kadrosuna katabilir.