Spor

Galatasaray'da gözler transfere çevrildi

Teknik heyetin, devre arası transfer döneminde yerli ve genç oyuncu ısrarı devam ediyor

01 Aralık 2021 09:50

Ligde zirvenin uzağında kalan Galatasaray'da kadroya takviye çalışmaları devam ediyor. Başkan Burak Elmas ile teknik direktör Fatih Terim, bir kez daha transfer zirvesinde bir araya gelecek.

Ligde zirvenin 14 puan gerisinde kalan sarı kırmızılılarda, kadroya takviye için çalışmalar devam ediyor. Devre arasında da sezon başında olduğu gibi gençleştirme operasyonunun devam edeceği öğrenildi.

Başkan Burak Elmas ile Fatih Terim ise transfer konusunu görüşmek için bir kez daha bir araya gelecek. Tecrübeli teknik adamın, bu toplantıda gidecek ve gelecek oyuncuların listesini yönetime sunacağı ifade edildi. Galatasaray'da, Assuncao başta olmak üzere en az 3 futbolcu ile yolların ayrılabileceği gelen haberler arasında.

Ayrıca devre arasında Gedson Fernandes'in yanı sıra bir orta saha oyuncusu ile bir kaleci transferi üzerinde durulduğu kaydedildi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Babel ile vedalaşılması halinde Parma'da oynayan Dennis Man için girişimde bulunulacağı belirtildi.

Teknik heyetin, devre arası transfer döneminde yerli ve genç oyuncu ısrarı da devam ediyor.

Galatasaray'ın bu proje doğrultusunda, Göztepe'de forma giyen kaleci İrfan Can ile Bursaspor'dan İsmail Çokçalış için kulüplerine teklif sunacağı dile getirildi.

Sacha Boey’in dönüşü uzadı

Diğer yandan Galatasaray'da, Sacha Boey’in dönüşü planlanandan daha uzun sürecek.

Fransız futbolcunun en iyi ihtimalle ligin 2'inci yarısının başında görev yapabileceği öğrenildi.

Ülkesinde bulunan genç futbolcuya, her gün yaklaşık 8 saatlik tedavi programı uygulandığı ifade edildi. (TRT Spor)