Spor

Fikret Orman: Atiba futbolu bıraktıktan sonra teknik kadroda olacak

Orman, yayıncı kuruluşa teknik direktör konusunda dönemli açıklamalarda bulundu

25 Mart 2019 14:13

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada teknik direktör konusunda değerlendirmelerde bulundu. Orman, Atiba Hutchinson'un futbolu bıraktıktan sonra teknik kadroda görev alacağını açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşa teknik direktör konusunda dönemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş’le sözleşmenin devam ettiğine vurgu yapan Orman, Guti’den faydalanmak istediklerini; Atiba’nın da futbolu bıraktıktan sonra teknik kadroda yer alacağını belirtti.

“Atiba teknik kadroda olacak"

Deneyimli orta saha oyuncusu Atiba’nın teknik kadroda yer alıp almayacağı konularıyla ilgili konuşan Fikret Orman, “Atiba’yla konuştuk. Futbolu bıraktıktan sonra idari ya da teknik kadromuzda olacak. Kendisi ve ailesini çok seviyoruz. O da Beşiktaş ailesinin bir parçası” ifadesini kullandı.

“Dorukhan'ın Avrupa'da oynamasını isterim"

Dorukhan Toköz konusunda resmi bir teklif gelmediğini belirten Orman, “Dorukhan çok karakterli ve düzgün bir çocuk. Avrupa’da oynamasını isterim. Daha bana gelmiş bir teklif yok. Vida mesela 150 kulübe gitti. Anlatıyoruz ama dinlemiyorsunuz” dedi.

“Japonya'da kamp yapacağız"

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Japonya’da kamp yapacaklarını açıklayan Orman, “18-20 Temmuz’da Japonya’da kamp yapacağız. Belki yol üstünde Malezya’da da bir maç oynamak istiyoruz” diye belirtti.

“Kagawa ve Ljajic'ten memnunum"

Kagawa ile Ljajic’in sözleşmeleri bitiyor” sorusunu yanıtlayan Fikret Orman, “Uzar” cevabını verdi ve “Sevdiğimiz iki oyuncu, problem yok. Ben de taraftarımız da oyunculardan memnun. Bir gerçek var ki Beşiktaş takımının gelecek sezon maliyetleri ve kadrosu daralacak” şeklinde konuştu.

Mali durumlardan dolayı önümüzdeki yıl kadronun daralacağını söyleyen Fikret Orman, “İnsanlar cep telefonu paralarını, kira paralarını, çocuklarının okul paralarını ödeyemezken, oyuncuların paraları niye ödenmiyor diye bana soruyor. Bu dövizlerle sıkıntı yaşıyoruz. Seneye daralmak gerekiyor” değerlendirmesinde bulundu.