Spor

"Fenerbahçe’nin şampiyonluk 3’lüsü!"

Beşiktaş galibiyetiyle moral bulan Sarı-Lacivertliler, devre arasında kadrosuna takviyeler yapacak

26 Aralık 2019 08:52

3-1'lik Beşiktaş galibiyetinin ardından şampiyonluğa kilitlenen Fenerbahçe, devre arasında kadrosuna takviyeler yapmayı planlıyor.

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre Başkan Ali Koç ve yönetimden transfer için tam yetki alan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın hedefinde sansasyonel isimler var. Yanal, Everton'da forma şansı bulamayan eski Beşiktaşlı Cenk Tosun'un kiralanmasını istiyor. Tecrübeli hocanın “Cenk gelirse çift forvet oynarız” dediği öğrenildi. Cenk olmazsa skorer bir kanat futbolcuya bakılacak.

Dirar’ı gerçek mevkisi olan sağ açıkta oynatmak isteyen tecrübeli teknik adam, sol beke acil takviye istiyor. Yanal ve ekibinin listesinin başında Kolarov var. Ancak Sırp futbolcunun Roma'da kalma ihtimalim yüksek. Bu nedenle İsviçreli Ricardo Rodriguez'le yapılan görüşmeler olumlu sürüyor. Zanka ve Rami'den memnun olmayan Yanal, stoper bölgesi için Roma'dan Juan Jesus'u işaret etti. İtalyanlar, sambacının gidişine onay verecek. Rami, Zajc, M.Ekici ve Alper ise ocakta gönderilecek.