Spor

Fatih Terim'den yönetime: Arda'yı istiyorum

23 Temmuz 2020 08:13

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yönetimle yaptığı toplantıda, Arda Turan'ı kadrosunda görmek istediğini ilettiği öğrenildi.

Galatasaray'da dün sezon değerlendirmesi ve yeni sezon planlaması konusunda toplantı yapıldı. Görüşmeye Başkan Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Yusuf Günay, Kaan Kançal ve teknik direktör Fatih Terim katıldı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; saat 15.00'te başlayan görüşmede, deneyimli hoca net bir şekilde Arda Turan'ın takıma dahil edilmesini istedi. Terim, 33 yaşındaki futbolcunun tecrübelerinin özellikle genç oyunculara büyük katkısının olacağını söyledi.

Son kararı yönetim verecek

Fatih Terim'in talebi sonrasında transferi gündemine alan sarı kırmızılı yönetim, Arda Turan'a onay verirse, sözleşmenin Türk Lirası üzerinden yapılacağı öğrenildi. Bununla birlikte kontratın maç başı odaklı olarak imzalanacağı ifade edildiY

Sinan Gümüş ve Kenan Karaman

Galatasaray yabancı sınırının değişmesiyle birlikte rotasını yerli isimlere çevirdi. Bu noktada sürpriz bir isim için de düğmeye basıldı ve Sinan Gümüş'ün menajeri ile görüşme gerçekleştirildi.

Sarı-kırmızılılara, Genoa ile kontratı bulunan eski oyuncusu konusunda bonservis sorunu yaşanmayacağı aktarıldı. Bununla birlikte gurbetçi yıldız Kenan Karaman da Aslan'ın radarına girdi.