Medya

Fatih Altaylı: Ulan bu ABD giderek bize benziyor

13 Mayıs 2021 13:16

HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, ABD'de 124 emekli general ve amiralin Joe Biden'ın Donald Trump'ı yendiği seçimlerin adil olmadığını ifade eden bir açık mektup kaleme almasına ilişkin olarak, "Bu metnin yanında bizim Amirallerin mektubu, 'aşk mektubu' gibi kalır" dedi. 

Altaylı, yazısının "Ulan bu ABD giderek bize benziyor" başlıklı bölümünde, bildiri için "Biden’a bayağı bir akıl veriyor, bayağı bir bindiriyorlar" dedi. 

Yazısında bildirinin içeriğine de yer veren Altaylı, "Başkan Biden’i hedef alan, yetersizlikle itham eden ve ülkenin tüm iç ve dış politikası ile ilgili talepler dile getiren bir metin. Tam bir 'Muhtıra'. Bu metnin yanında bizim Amirallerin mektubu, 'aşk mektubu' gibi kalır. Bakalım ünlü Amerikan demokrasisi bu Muhtıra için ne diyecek!" düşüncesini dile getirdi. 

Yazının tamamı için tıklayın.

TIKLAYIN - ABD'de 124 emekli general ve amiralden açık mektup: Seçimlerde hile yapıldı; Marksist tiranlığa doğru yol alıyoruz

TIKLAYIN - 103 emekli amiralden 'Montrö' ve 'tarikattaki amiral' bildirisi, Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Başkanı'ndan tepki: Darbe çağrışımlı bildiri, haddinizi bilin!