Gündem

Etimesgut Belediyesi CHP'nin adayı Celal Çelik'in pankartlarını söktü

"Afişlerimiz tekrardan sokakta olacak"

05 Mart 2019 18:45

CHP ile İyi Parti'nin ortak Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik’in propaganda afişleri söküldü, Etimesgut Belediyesi zabıta ekipleri tarafından söküldü.

Afişlerin belediye tarafından toplanmasını seçimi kaybetme korkusu olarak değerlendiren Çelik, “Korkunun ecele faydası yok. Kesinlikle ama kesinlikle hangi hukuksuzluğu yaparlarsa yapsınlar biz bu seçimi alacağız” diye konuştu.

Eryaman, Elvankent ve Ahi Mesut Mahalleleri’nde belediyenin zabıta çalışanlarının, bütün partilerin pankartlarının indirileceğini söyledikleri halde yalnızca Celal Çelik’in kırlangıç ve afişlerinin sökülmesi dikkat çekti. 



"Afişlerimiz tekrardan sokakta olacak"

Konuyla ilgili açıklama yapan Celal Çelik şu ifadeleri kullandı:

“Kırlangıçlarımızın ve afişlerimizin sokaklardan belediye tarafından toplanmış olması korktuklarını ve seçimi kaybedeceklerine olan inançlarını ortaya koymuştur. Ama korkunun ecele faydası yok diyorum ben. Kesinlikle ama kesinlikle hangi hukuksuzluğu yaparlarsa yapsınlar biz bu seçimi alacağız. Sokaklarda tekrar çiçekler açacak. Kırlangıçlarımız ve afişlerimiz tekrar sokaklarda olacak. Bu olayla birlikte şu an ilçeyi yöneten zihniyetin de algılanması gerektiğini düşünüyorum”