Medya

Ersoy Dede bir hafta içinde 24 TV'ye geri döndü

Dede, ayrılık mesajında "Rabbim neylerse güzel eyler" demişti

21 Ağustos 2019 14:41

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, bir hafta önce yollarını ayırdığını söylediği 24 TV'ye geri döndüğünü açıkladı. Gazeteci İsmail Saymaz, Dede'nin programının sona ermesine ilişkin "Aldığı her kuruşta bir ah vardı. Hiç üzülmedim" demişti.

Dede, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ha bu arada,, Pazartesi saat 13:00’den itibaren yeniden 24 TV'de olacağız nasipse.. Görüşmek üzere" dedi.

 

Ersoy Dede yaklaşık bir hafta önce yaptığı açıklamada, "24 TV ile yollarımızı ayırdık.. Yarın sabah son kez karşınızda olacağım. Vedalaşmak için ekran başına beklerim.. Nasipse Star Gazetesi’nde yazılarımız devam edecek.. Rabbim neylerse güzel eyler." demişti.

Saymaz, Dede'nin programının sona ermesinin ardından yaptığı paylaşımda, "Normalde, insanların işini kaybetmesini olumlamayı ahlaken ve insanen doğru bulmam. Ama Ersoy Dede’nin TV programının sonlandırılması gayet iyi oldu. Onca tetikçilik, hedef gösterme, iftira ve hakaretin bir bedeli olmalıydı. Aldığı her kuruşta bir ah vardı. Hiç üzülmedim" demişti.