Spor

Erik ten Hag'dan Ronaldo'ya eleştiri: Bu davranışı kesinlikle kabul etmiyorum

03 Ağustos 2022 15:46

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Rayo Vallecano maçında Cristiano Ronaldo'nun stadyumdan erken ayrılmasını yanlış bulduğunu söyledi.

İngiltere Premier Lig'de yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Manchester United'da Erik ten Hag, Hollada'da yayın yapan Viaplay Sport'a açıklamalarda bulundu.

Hollandalı antrenör, geçen pazar günü Rayo Vallecano ile Old Trafford'da oynanan hazırlık maçına ilk 11'de başlayan ancak devre arasında oyundan alınınca stadyumdan ayrılan Cristiano Ronaldo'nun bu tutumunu eleştirdi.

Ten Hag açıklamasında, "Bu davranışı kesinlikle kabul etmiyorum. Kabul edilemez bir durum bu. Sadece onun için değil, herkes için. Biz bir takımız ve herkes maç bitine kadar stadyumda kalmalı." ifadelerini kullandı.

Geleceği belirsiz

Takımdan ayrılmak istediği için sezon öncesi kampına katılmayan Cristiano Ronaldo'nun geleceği henüz netleşmiş değil. Adı Avrupa'nın farklı takımlarıyla anılan Cristiano Ronaldo, herhangi bir takımla anlaşmaya varamamıştı.

Erik ten Hag da daha önce yaptığı açıklamada, Cristiano Ronaldo'yu takımda tutmak istediği ve Portekizli yıldızın planları arasında yer aldığını belirtmişti.

Manchester United Old Trafford'da sezonu açıyor

İngiltere Premier Lig'de yeni sezon, 5 Ağustos Cuma günü oynanacak Crystal Palace-Arsenal maçıyla başlayacak.

Erik ten Hag yönetimindeki ilk resmi maçına çıkacak Manchester United ise 7 Ağustos Pazar günü sahasında Brighton'ı ağırlayacak.

Manchester United transfer döneminde Tyrell Malacia ve Lisandro Martinez'i kadrosuna katmıştı.