Gündem

(EK GÖRÜNTÜLERLE GENİŞ HABER) KADIKÖY'DE TACİZ İDDİASI SONRASI KAVGA: 1 AĞIR YARALI 

* Kadıköy'de taciz iddiası sonrası bıçaklı kavga yaşandı

02 Aralık 2018 04:26

* Kadıköy\'de taciz iddiası sonrası bıçaklı kavga yaşandı. Bir kadını taciz ettiği iddia edilen kişi sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. 
 
Haber-Kamera:Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA
Kadıköy\'de taciz iddiası sonrası bıçaklı kavga yaşandı. Bir kadını taciz ettiği iddia edilen kişi sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. 
Olay, saat 23.00 sıralarında Kadıköy Rıhtım Caddesi\'nde meydana geldi.  İddiaya göre, bir asker uğurlama konvoyu trafikte tehlikeli seyrettikleri gerekçesiyle polis ekipleri tarafından durduruldu. 

TACİZ İDDİASI            
Durdurulan araçlardan birisinde bulunan bir kadın kendisine M.S.(35) tarafından taciz edildiği iddiasında bulunarak çevreden yardım istedi. Yardım istemesinin üzerine konvoydaki bulunanlar ve çevredeki bazı vatandaşlar M.S.\'yi kovalamaya başladı. Cadde üzerindeki parkta kalabalık grup tarafından darp edilen ve linç girişiminde bulunulan M.S. henüz belirlemeyen bir kişi tarafından sırt bölgesinden bıçlaklandı. Olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Polis ekipleri de kalabalığı güçlükle dağıtırken olay yerine güvenlik önlemi aldı. Yaralanan M.S.\'yi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi\'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri parkının çevresi incelemelerde bulundu. Olayda kullanıldığı belirtilen bir bıçak parkta bulunurken caddeki MOBESE kameralarını incelemeye alındı. 
Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınırken soruşturması sürüyor.

Görüntü dökümü:
------------
EK GÖRÜNTÜ
-Olay yeri inceleme ekipleri çalışması
-Olay yerindeki bıçaktan detaylar
-Parktan detaylar

(GEÇİLEN GÖRÜNTÜLER)
-Yerde yatan yaralı
-Polis ekiplerinin grubu dağıtması(GÜVENLİK KAMERASI)
-Sağlık ekiplerinin gelişi
-Yaralıya müdahale edilmesi
-Ambulansın trafikte gidişi
-Vatandaş röp. 
-Polisini olay yeri incelemesi
-Genel ve detaylar 
 

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir