Gündem

/ek bilgiyle/ Sultangazi'de film sahnelerini aratmayan kuyumcuya gasp girişimi

Emin YEŞİL - İstanbul DHA - SULTANGAZİ'de soyguncuların saldırısına uğrayan kuyumcuyu sivil polisler kurtardı

01 Aralık 2018 18:52

Emin YEŞİL - İstanbul DHA - SULTANGAZİ\'de soyguncuların saldırısına uğrayan kuyumcuyu sivil polisler kurtardı. Film sahnelerini aratmayan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Sultangazi\'de akşam saatlerinde kuyumcu dükkanını kapattıktan sonra evine doğru yaya olarak giden Hasan Koç, ara sokakta Gürcistan uyruklu olduğu öne sürülen yüzü maskeli 4 soyguncunun saldırısına uğradı. Hasan Koç\'un elindeki çantayı almaya çalışan soyguncular, kendilerini takip eden polis tarafından durdurulmaya çalışıldı. 
Hasan Koç\'un evine yakın gerçekleşen olayda bir araçla önünü kesen soyguncular, araçtan inerek kuyumcuya saldırmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran Hasan Koç\'un imdadına polis yetişti. 4 soyguncuyu daha önce gerçekleşen başka bir olaydan dolayı takibe alan polis, yüzü maskeli soyguncuların kuyumcu Hasan Koç\'un saldırmasının ardından harekete geçti. 
Polisi fark eden Gürcistan uyruklu soyguncular, geldikleri araca binerek olay yerinden kaçmaya başladı. Bu sırada sivil polis, kuyumcuyu soyguncu  sanınca ilk olarak onu yakaladı. Ancak Hasan Koç polise soyguncuları işaret etti.
Bunun üzerine polis, soyguncuları bindikleri aracın lastiğine sıkarak durdurmaya çalıştı. Lastiği patlayan araç park halindeki bir araca çarptı. Olay sırasında polis soygunculardan birini yakalamayı başardı. Diğer üç soyguncu ise olay yerinden kaçmayı başardı. 
Film sahnelerini aratmayan olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


(FOTOĞRAF)

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir