Magazin

Didem Soydan: Rahatsız olanlar ışık hızıyla hesabımdan gidebilirler

02 Mayıs 2019 10:17

Model Didem Soydan, geçen hafta sonu bindiği uçağın tuvaletinde çektiği uygunsuz bir görüntüsünü Instagram'ın 'hikaye' kısmında yanlışlıkla paylaşan Kerimcan Durmaz'la ilgili açıklama yaptı.

Kerimcan Durmaz sosyal medyada büyük tepki alan, 'skandal' olarak kabul edilen videoyu hemen sildi. ''Görüntü bana ait değil'' dedi. Takipçileri ''Üzerindeki tişört ve bileklik bile aynı. Bu sensin, çabuk özür dile'' diye yazdı. Kerimcan, ''Hakaret edenlere dava açacağım'' diye karşılık verince olay büyüdü. Sosyal medyada ''Kerimcan'ı takibi bırakalım'' kampanyası başladı. Kerimcan'ın 3 milyon 100 bin takipçisi, 3 milyona düştü.

"Rahatsız olanlar ışık hızıyla hesabımdan gidebilirler"

Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Didem Soydan, ''Ben Kerimcan'ın o paylaşımını bilerek ve isteyerek yayınlamadığını biliyorum ve eminim. Dolayısı ile onu desteklediğimi gösteren bir paylaşım yaptım tabii ki de. Beni tanıyanların bildiği tanımayanların da şu an öğreneceği üzerine gerçekliğine inandığım durumlar ile ilgili kimseye (annem, babam dahil) eyvallahım yoktur. Uzun lafın kısası rahatsız olanlar hemen ışık hızıyla hesabımdan gidebilirler'' ifadelerini kullandı.