Gündem

DHA YURT - BORNOVA'DA 21 YAŞINDAKİ GENÇ İNTİHAR ETTİ

İZMİR'in Bornova ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Hamza Kaya, yaşadığı evde önce bileklerini keserek daha sonra da göğsüne dayadığı av tüfeğini ateşleyerek intihar etti

03 Aralık 2018 10:04

İZMİR\'in Bornova ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Hamza Kaya, yaşadığı evde önce bileklerini keserek daha sonra da göğsüne dayadığı av tüfeğini ateşleyerek intihar etti.

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Hamza Kaya, annesi ve kardeşinin evde olmadığı gece saat 00.30 sıralarında Yıldırım Beyazıt Caddesi\'nde bulunan evlerinde önce bileklerini kesti daha sonra da göğsüne dayadığı av tüfeğini ateşleyerek intihar etti. Silah sesini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine Kaya\'nın yaşadığı eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, oturma odasında Kaya\'nın cansız bedeni ile karşılaştı. Kaya\'nın öldüğünü duyan yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Kaya\'nın cansız bedeni, savcı ve olay yeri incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-------------------------------
-Evin önünden görüntü
-Polis ve bekçilerden görüntü 
-Binadan görüntü
-Olay yeri inceleme ekiplerinden görüntü

Haber-Kamera: Halil İbrahim KARABIYIK / İZMİR,(DHA)

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir