Politika

CHP'nin Antalya adayından "Turizmde rekor kırdık" diyen rakibine: Rekor varsa bu turizmcilerin başarısıdır

"Paris yapacağım, New York yapacağım, böyle entel laflarla olmuyor bu işler"

06 Mart 2019 08:18

CHP tarafından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Muhittin Böcek, AKP'li rakibi Menderes Türel'in "Turizmde rekor kırdık" ifadesine yanıt verdi. Böcek, "Rekor varsa bu turizmcilerin kendi başarısıdır. Yok Paris yapacağım, New York yapacağım, böyle entel laflarla olmuyor bu işler" dedi.

CHP tarafından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Muhittin Böcek, Sözcü'den Özlem Gürses'in sorularını yanıtladı.

Bir çiftçinin oğlu olduğunu belirten Böcek, ortaokul döneminde babasının vefat ettiğini belirtti. Böcek, 7 kardeş olduklarını söyleyerek "Annem bize hem annelik hem babalık etti. Bir yandan okula gittik, bir yandan dağda bayırda harman makinesi çalıştırdık. Sanat okulunu bitirdim, İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi'ni okudum, Açıköğretim'de. Yine Kamu Yönetimi Yüksek Lisansımı da geçen yıl tamamladım. Dağda bayırda harman makinesi, traktör, çift işlerinden sonra ticarete başladık. Köylünün yer fıstığını alıyoruz, meyvesini başkasına satıyoruz. O ara bir de Antalya Kemer hattını aldım, şoförlüğe başladım" ifadesini kullandı.

Gürses'in söyleşisinin tamamı için tıklayın