Gündem

CHP'de telefonlar susmadı: İşsizlik, gıda yardımı ve emeklilik konuları için arandılar

09 Aralık 2022 07:15

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlara yönelik, “bize katılın” çağrısından sonra, CHP Genel Merkezi’ne yaşadığı sıkıntılar için ulaşan vatandaşların sayısı da artmaya başladı. Partiye, son üç haftada 500'e yakın vatandaşın iş sıkıntısı ve yardım isteği için başvuruda bulunduğu ortaya çıktı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; partinin halka ilişkiler biriminin CHP yönetimiyle paylaştığı verilere göre, vatandaşlar en çok işsizlik ve beslenme sorunu gibi nedenlerle CHP’ye ulaşıyor. Edinilen bilgiye göre partiye son üç haftada 500’e yakın vatandaş iş sıkıntısı yaşadığı ve yardım istediği için başvurdu. 100’ün üstünde vatandaş ise beslenme ve gıda ihtiyaçlarını karşılayamadığını anlatarak gıda desteği için partinin yardımını istedi.

Partiye her hafta düzenli gelen telefonların arasında, taşeronların kadro istediği de bulunuyor. Emeklilerin talepleri de CHP’ye gelen iletiler arasında önemli bir yer tutuyor. Yine parti yönetimiyle paylaşılan verilere göre, son üç haftada 100’ün üzerinde vatandaş emeklilik talepleri ve emeklilik sürecinde sıkıntı yaşadığı ve partiden çözüm beklediği için CHP’ye ulaştı.