Politika

CHP'nin Adalar adayı Gül: Burayı bir özgürlük ve mutluluk adası haline getireceğiz

CHP'li Enis Berberoğlu, Gürsel Tekin ve Barış Yarkadaş, partilerinin Adalar adayı Erdem Gül için esnaftan oy istedi

16 Mart 2019 14:12

CHP İstanbul milletvekilleri Enis Berberoğlu ve Gürsel Tekin ile esnaf ziyareti yapan CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül, "Burayı bir özgürlük, barış ve mutluluk adası haline getireceğiz" dedi.  

CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül'e destek vermek için Büyükada'ya gelen CHP İstanbul milletvekilleri  Gürsel Tekin ve Enis Berberoğlu ve eski İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, esnafları ziyaret etti. CHP milletvekilleri esnaflardan Erdem Gül için oy istedi.

Manav ziyareti sırasında AKP'nin tarımı bitirdiğini söyleyen CHP İstanbul Milletvekili Tekin, "Fiyatlar cüzdanları yakıyor. Halkımız AKP yüzünden temel ihtiyaç maddelerini bile alamıyor. Bu çileye 31 Mart'ta son vereceğiz" dedi.

Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş ise "Erdem Gül, AKP'nin yaşam kalitesini ve siluetini bozmaya çalıştığı Adalar'a gözü gibi bakacak ve rantiyerlere taviz vermeyecektir" diyerek CHP'ye oy verilmesi çağrısında bulundu.

CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül de "Burayı bir özgürlük, barış ve mutluluk adası haline getireceğiz. Adalar halkı büyük bir dayanışma örneği göstererek geleceğine sahip çıktığını ortaya koyuyor" diye konuştu.

CHP'li heyet, Seçim Bürosu ziyareti sırasında partililerle halay çekti.