Spor

Boateng'in eşinden 8 yıl sonra gelen itiraf: 'Günde 10 saat birlikte oluyoruz' açıklamasını yapmamalıydım

03 Mayıs 2020 14:00

Beşiktaş forması giyen Ganalı Kevin-Prince Boateng'in eşi Melissa Satta, 2012'de Boateng'in sık sakatlanmasının nedeni olarak günde yaklaşık 10 kez cinsel ilişkiye girmelerini göstermişti, şimdi ise bunları basına anlatmanın büyük yanlış olduğu itirafında bulundu.

Kevin Price Boateng'in model olan eşi Melissa Satta, 2012'de basına yatak odası sırlarıyla ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı pişmanlık yaşadığını söyledi.

Satta, Boateng'in o dönemlerde sıkça sakatlanmasını günde çok fazla birlikte olmalarına dayandırmıştı. İtalyan model yaptığı açıklamada, "Günde yaklaşık 10 kez birlikte oluyoruz ve Boateng bu nedenle biraz sık sakatlanıyor" demişti. Boateng'in AC Milan forması giydiği dönemde yapılan bu açıklamalar, büyük tepki çekmişti.

"Basınla paylaşmam hataydı"

Melissa Satta, 8 yıl sonra o dönem yaptığı açıklamalardan pişmanlık duyduğunu belirtti.

Arjantin basınının İtalya'dan La Gazzetta dello Sport'a dayandırdığı açıklamalarda ünlü model, sözlerinin ne derece sıkıntı yarattığının farkına vardığını belirtiyor. Hâlâ günde çok fazla cinsel ilişkiye girdiklerini belirten Satta, bunları basınla paylaşmanın yanlış anlaşılabileceğini kabul ediyor.