Spor

Beşiktaş 2-1 galip

Siyah beyazlı takım üç maç sonra kalesinde gol gördü

02 Kasım 2019 19:19

Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor'la deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılırken, 3 maç sonra kalesinde gol gördü.

Antalyaspor deplasmanında Vida ve Diaby'nin golleriyle 2-1 kazanan Beşiktaş, 3 maç sonra kalesinde gol gördü. İç sahada 2-0 kazanılan Alanyaspor galibiyetinin ardından Ankaragücü ile deplasmanda golsüz berabere kalan Beşiktaş, geçen hafta oynanan Galatasaray derbisinden de 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.

Üç maçta kalesini gole kapatan Abdullah Avcı'nın ekibi, Antalyaspor karşısında mücadelenin 51. dakikasında Mukairu'nun golüne engel olamadı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Kara Kartal, puanını da 15'e çıkardı.

Beşiktaş, Antalyaspor'un konuğuydu

Antalya Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'da başlayadı. beIN SPORTS HD 1'den ekranlara gelen mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetti.

Sezona kötü başlayan siyah-beyazlı ekip, geçen haftaki Galatasaray galibiyetiyle moral buldu. Haftaya 12 puanla 8. sırada giren Beşiktaş, bu sezon üçer galibiyet, beraberlik ve yenilgi aldı. 22 Nisan 2019'daki Sivasspor maçından bu yana Süper Lig'de deplasman galibiyeti alamayan Beşiktaş (1B 5M), bu kez şanssızlığını kırmak istiyor. Ligdeki son iki maçını kaybeden ve Bülent Korkmaz döneminde art arda üç maçlık mağlubiyet serisi yaşamayan Antalyaspor ise çıkışa geçme peşinde.

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Burak Yılmaz ve Victor Ruiz, Antalyaspor maçı kadrosuna alındı. Kara Kartal'da sarı kart cezalısı Caner Erkin ile sakatlıkları bulunan N'Koudou, Douglas ile Dorukhan Toköz kadroda yer almadı. Teknik direktör Avcı, Orkan Çınar'a da kadroda yer vermedi.

İşte ilk 11'ler

Antalyaspor: Ferhat, Diego, Bahadır, Eren, Charles, Gustavo, Mukairu, Ufuk, Chico, Nazım, Aatif.

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Rebocho, Elneny, Atiba, Lens, Diaby, Ljajic, Umut.