Gündem

Bakırköy'de lise öğrencisi okul çıkışında bıçaklı saldırıya uğradı

Şüpheli ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı

23 Aralık 2019 00:54

Profesyonel dansçı olan Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesinde son sınıf öğrencisi Berhan T. 20 Aralık Cuma günü başka bir okuldan olan öğrenci Baran Ç. ve arkadaşlarının saldırısına uğradı. Akciğerinden bıçakla yaralanan Berhan T. Hastaneye kaldırıldı. Baran Ç. İse ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Okul çıkışında saldırıya uğrayan Berhan T. kendisine saldırıların elinden kurtularak kaçmaya çalıştı. Ancak, yaklaşık 400 metre kaçtıktan sonra grup tekrar Berhan T.’yi yakalayarak darp etmeye devam etti. Bu sırada Baran Ç. isimli öğrenci yanında getirdiği bıçakla Berhan T.’yi bıçakladı. Bıçak darbelerinin ardından Berhan T. yere yığılırken, saldırgan grup ise kaçarak kayıplara karıştı. Bu sırada yoldan geçen başka öğrenciler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.  Berhan T. İlk müdahalenin ardından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Berhan T.’nin ailesi sosyal medya hesaplarından şüpheli Baran Ç.’nin gözaltına alındığını, 18 yaşından küçük olan şüphelinin ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını duyurdu.

Berhan T.’nin arkadaşları yarın Bakırköy’de yürüyüş yapacak.