Gündem

Bakan Varank, Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu: Korkakça dokunulmazlık zırhının arkasına saklanmazsa tıpış tıpış mahkemeye gelip hesap verecek

Özdağ'ın, "Mustafa Varank'ın yeğenleri olumsuz işlere karıştı ve adli mercilerce tespit edildi" sözleri üzerine ikili sosyal medyada tartışmıştı

29 Temmuz 2022 21:48

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın,"Mustafa Varank'ın yeğenleri olumsuz işlere karıştı ve adli mercilerce tespit edildi" sözlerine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın, "Bu yalanını ispat edersen ben istifa etmeye hazırım, edemezsen sen partinden ve vekillikten istifa edecek misin?" diyerek karşılık vermesi üzerine Özdağ ve Bakan Varank dün gece sosyal medya üzerinden tartışmıştı. Bakan Varank, tartışmayı mahkemeye taşıyarak Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Bakan Varank, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Varank, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İki yeğenimi kamuda üst pozisyona getirdiğim, adli makamlarca yanlışı tespit edilip yerlerini değiştirdiğim YALANINI hala ispatlamayan MÜFTERİ için suç duyurusunda bulundum.

Korkakça dokunulmazlık zırhının arkasına saklanmazsa tıpış tıpış gelip mahkemede hesap verecek!"

Ne olmuştu? 

Özdağ'ın, "Mustafa Varank'ın yeğenleri olumsuz işlere karıştı ve adli mercilerce tespit edildi"sözlerine Bakan Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu tepkiyi göstermişti:

"Bu ahlaksız provokatör de bana bulaşmaya çalışmış. Benim bırakın kamuda çalışanı, çalışan bir yeğenim yok. Hepsinin yaşları küçük. Bu yalanını ispat edersen ben istifa etmeye hazırım, edemezsen sen partinden ve vekillikten istifa edecek misin alçak müfteri!" 

Varank'ın açıklamasını alıntılayan Özdağ ise, "Terbiyeli konuş. Sen kimlerden bahsettiğimi ve olayı gayet iyi anladın. Ahlaksız da sensin müfteri de sensin. Türk gençlerinin umutlarını yıkan bir zihniyetin temsilcisisin sen" demişti. 

Bakan Varank da Özdağ'ın paylaşımına; "Lafı gevelemeyi bırak da yalanını ispat et. Hadi hodri meydan! Kimmiş benim yeğenim? Hangi mahkeme ne karar vermiş? İspat etmeyen sadece müfteri değil aynı zamanda alçaktır" sözleriyle karşılık vermişti. 

 TIKLAYIN: Ümit Özdağ ile Bakan Varank arasında 'yeğen' tartışması