Magazin

Atatürk’ü canlandıracak olan Aras Bulut İynemli: Çok heyecanlıyım, benim için büyük bir onur ve gurur

"Atatürk’ü elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız"

27 Ekim 2021 09:00

Oyuncu Aras Bulut İynemli, yeni filminde Atatürk’ü canlandıracağı haberlerini doğruladı. Proje için çok heyecanlı olduğunu söyleyen İynemli, “Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur” dedi.

Aras Bulut İynemli’nin Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından kesitlerin anlatılacağı bir Sinema projesinde Atatürk’ü canlandıracağı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu dün reklam yüzü olduğu markanın Ortaköy’deki basın lansmanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İynemli, proje ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum. Yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Atatürk’ü elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız.”

Aras Bulut İynemli, “Rolünüze nasıl hazırlanıyorsunuz?” sorusuna, “Belli bir süreci var. Bunları biraz daha zaman ilerledikten sonra açıklamayı tercih ediyorum”  yanıtı verdi.

Yaklaşık 2 yıldır araştırmaları gizlilikle yürütülen filmin yapımcılığını Lanistar Medya üstlenirken, yönetmen koltuğuna ise Mehmet Ada Öztekin oturacak. Atatürk’ü bugüne kadar Rutkay Aziz, Serdar Orçin, Alican Yücesoy, Yetkin Dikinciler, Halit Ergenç, Sinan Tuzcu, İlker Kızmaz gibi önemli oyuncular canlandırmıştı.

TIKLAYIN - Ayşe Arman: Cumhuriyetimizin 100. yılında bir Mustafa Kemal Atatürk projesi geliyor, atamızı Aras Bulut İynemli canlandıracak