Magazin

Aleyna Tilki: Yeni klibimde bilim insanı yönümü göstereceğiz

12 Şubat 2021 08:44

Şarkıcı Aleyna Tilki, İngilizce şarkısı için klip çekeceklerini belirterek, "Klipte bilim insanı yönümü de göstereceğiz." diye konuştu.

Yakın zamanda kas spazmı geçiren ve bir süre dinlenen Tilki, çalışmaları hakkında şunları söyledi: "İngilizce şarkımın klibimini çekeceğiz. Tipik Aleyna Tilki klibi olacak ama bu sefer daha kaliteli. Dünyaya açılan bir proje olduğu için... Klipte bilim insanı yönümü de göstereceğiz. Şimdi bunu dediğim için benimle dalga geçecekler."

Genç şarkıcı, kendisini Nasrettin Hoca'ya benzetmesi hakkında ise "Tarzı bana benziyor. Ben de güldürüyorum ama fıkra değil de bizim jenerasyona göre hikayelerle. Hem de düşündürüyorum. Yeni nesil fıkralar benim tweetlerim" açıklamasını yaptı.


Çiçekçiye kitap aldıAleyna Tilki ayrıca kendisinden para isteyen çiçekçiyi ise geri çevirmedi. Şoförüne William Shakespeare'ın "Hamlet" kitabını aldırdı ve hediye etti. Çocuğun, "Abla, ben okuma yazma bilmiyorum. Bir dahaki sefere de okula yazdır" demesi karşısında Tilki, gülerek "Keşke herkes birbirine kitap alsa. Ne güzel olur" dedi.