Futbol

Alanyaspor: Emniyet müdürünü uyarıyoruz!

"Alanyaspor forması, sahtesi üretilip dağıtılacak kadar ucuz değildir"

12 Şubat 2019 12:17

Alanyaspor’un yönetim kurulu üyesi Enver Vural, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i takımın sahte formalarını yaptırıp dağıttığını öne sürdü. Demir iddiası yalanladı. 

Yazılı açıklama yayınlayan Vural, formaların resmi satış hakkının yalnızca kendilerinde olduğunu, daha önce Demir’i konuyla ilgili uyardıklarını ifade etti.

Vural, emniyet müdürünün uyarının ardından binlerce sahte forma yaptırıp dağıtmaya devam ettiğini savunarak Demir’in makam aracıyla Alanya’ya gittiğini, ‘siyasi beklentiler ve gösteriş için’ üzerinde kendi adı soyadının baş harfleri olan formaları dağıttığını kaydetti.

Kulüp yöneticisi, şöyle devam etti: 

“Buradan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i tekrar uyarıyoruz. Alanyaspor forması, sahtesi üretilip dağıtılacak kadar ucuz değildir. Emniyet müdürü makamında olan ve görevleri arasında sahtecilikle mücadele etmek de olan birisinin bizzat bu suçu işlemesi daha da vahimdir. Buradan kulüp olarak yasal haklarımızı da sonuna kadar kullanacağımızı belirterek Sınai Mülkiyet Marka Suçları ve Cezaları Kanunu’nu hatırlatmak istiyoruz.”

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ise iddiaları yalanladı.

Denizli- Pamukkale Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren Alanyalı öğrencilerin düzenlediği bir etkinliğe katıldığını belirten Demir şunları söyledi: 

“Moral ve motivasyon açısından gençlerimizin yanında oldum. Öğrenciler Alanyaspor taraftar grubu kurmuş. Kendi dizayn ettikleri formayı giydiler. Jest olsun diye formaya da benim ad ve soyadımın baş harflerini koymuşlar. Pamukkale Üniversitesi’nin kısaltması da formanın üzerinde yer alıyor. Bana da kentte yaşayan diğer hemşehrilerimize de hediye ettiler. Ben de her etkinliklerinde yanlarında oldum. Forma bastırıp dağıtmam gibi bir şey söz konusu değil. Alanyaspor’u seviyoruz. Tüm camiayı canı gönülden kucaklıyoruz.”