Gündem

AKP'nin Ordu adayı Hilmi Güler: Denizle bitişiğiz ama barışık değiliz

"Benim bir tarzım var ben sadece işime bakarım"

22 Mart 2019 09:32

Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın Çalar Saat programına katılan AKP’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hilmi Güler, “Denizle bitişiğiz ama denizle barışık değiliz. En kısa zamanda bunu çözeceğiz” dedi. Güler, kazanırlarsa var olan sekiz adet balıkçı barınağını yat limanına çevireceklerini ifade etti.

Küçükkaya’nın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefine alarak, “Sen kalkacaksın bizi satacaksın. Bizde dostluk muhabbet pazara kadar değil mezara kadar. Terör örgütüyle bize parmak sallayan kişiyle bizim muhabbetimiz olmaz. Bu kişi orduya yapılan her işi kendine alıyormuş. Bu taklacıya öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkmaya yüz bulamasın” sözlerle eleştirdiği Saadet Partisi adayı İdris Naim Şahin’i sorması üzerine Hilmi Güler, “Eski arkadaşımız. Üzülüyorum ama benim bir tarzım var ben sadece işime bakarım. Benim yeni görevim ordunun yeni projelerle kalkınması” yanıtını verdi.

Öte yandan, diğer Ordu adaylarını da programına davet eden Küçükkaya, İdris Naim Şahin’in kendilerine program için yanıt verdiğini özellikle belirtti.

Ayrıca Güler, "Ben paraya el sürmeyeceğim" diyerek ortak akılla alınan kararları uygulayacağını söyledi.


Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen AKP'nin adayı Engin Tekintaş bulunuyordu. AKP, 31 Mart yerel seçimleri için Ordu'ya Hilmi Güler'i aday gösterdi.



 

Gökçer Tahincioğlu Ankara’daki seçim yarışını yorumladı