Gündem

AKP'li Ödünç: AK Parti, yeşil alan oluşturmada rekor kırmış bir millet hareketidir

09 Haziran 2021 20:30

AKP Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, partisinin yeşil alan oluşturmada rekor kırmış bir millet hareketi olduğunu öne sürdü.

Ödünç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, AKP'nin, 2023 yılına gidilirken 'güçlü şehirler, güçlü Türkiye' anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Seçim bölgesi Bursa'nın da güçlü şehirler arasında yerini alması için 'AK kadrolar' olarak hizmet ürettiklerini dile getiren Ödünç, birçok projenin startının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca verildiğini belirtti.

Açıklamasının devamında Ödünç, şunları kaydetti:

"AK Parti, 19 yılda yeşil alan oluşturmada rekor kırmış bir millet hareketidir. Bursa'da 680 bin metrekarelik alanda 5 millet bahçesi projemiz olanca hızıyla devam ediyor. Şehrimizin geleceğinin teminatı olan kentsel dönüşüm çalışmalarımızda da büyük bir kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.

"Bizim hedefimiz, afetlere karşı güvenli, sağlam yuvalarıyla depreme karşı dayanıklı, emin bir Bursa. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, tüm belediyelerimizle birlikte Bursa'yı yeşiliyle, tarihiyle gün yüzüne çıkaracak çalışmalar, bundan sonra da büyük bir aşkla devam edecektir".