Gündem

AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı ile Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur arasında tartışma: Gazeteci bozuntusu

27 Kasım 2020 17:42

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ile Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur Twitter'da tartıştı. Çamlı, Uğur'a "gazeteci bozuntusu" dedi. 

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur Twitter'dan AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’yı eleştirerek, “İstanbul'da tarihi 1. Mahmud çeşmesini restore ettirip babasının ismini veren, eleştirilince de ‘Ne var bunda yani’ diyen AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'yı uyaracak bir yetkili parti organı var mıdır acaba? Bu nasıl görgüsüzlük ve hadsizliktir?” diye mesaj yazdı.

"Gazeteci bozuntusu"

AKP’li Çamlı da Fuat Uğur’a, “Sen nasıl görgüsüz, hadsiz bir gazetecisin, gerçeğe kuLaklarını tıkayıp tantanalarla istikamet alıyorsun. Yazdıklarımda iftira ediyormuyum diye endişe duymayandan mutber gazeteci olmaz. Bu tip gazeteci bozuntularını uyaracak bir kurum yok mu” diyerek yanıt verdi.

Uğur da cevap olarak, “2. Dünya Savaşı sırasında binlerce tarihi bina yerle bir olmuştu. Ama hepsi savaştan sonra aslı gibi yeniden yapıldı. Kimse de o eserlere babasının adını vermedi. ‘Burda çeşmeye ait iki üç taş vardı ben yeniden yaptırdım, babamın adını verdim’ diyemezsin. Ha bir de edebini takın.” şeklinde mesaj yazdı.

Çamlı da Fuat Uğur’a, “Sizi,techiz edildiğiniz yanlış bilgiyi tadil etmek için telefonla aradım,cevap veremediniz. Anladım ki maksadınız İmamoğlunun attığı çamuru sıvamak. ihya,restarasyon, restitüsyon, dönem eki manalarına, gerçek bilgiye dikkat edeceğinize,çamur medya kazanında kaynamayı seçtiniz” diye mesaj yazdı.