Spor

Adı Fenerbahçe'yle anılıyordu; Beşiktaş'ta Tolgay Arslan affedildi

Yönetim kurulu, Tolgay'ın takasta kullanılacak bir oyuncu olmadığı kararına vardı

28 Aralık 2018 01:30

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 7'nci sırada tamamlayan Beşiktaş'ta süresiz kadro dışı bırakılan ve adı sıkça transfer iddialarında geçen Tolgay Arslan affedildi.

TIKLAYIN - Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yılın takası

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 5-6 oyuncuyla yollarını ayıracaklarını duyurmuştu. Basında geçen iddialara göre bu oyunculardan birisi de sezon başında süresiz kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'dı.

AsistAnaliz.com'un özel haberine göre, siyah beyazlıların gönderilecekler listesindeki isimlerde Tolgay Arslan'ın affedildiği öğrenildi. Atiba'nın yaşlı, Oğuzhan'ın formsuz ve Medel'in de joker olarak kullanıldığı düşünüldüğünde sadece Dorukhan'ın yerinin garanti olduğu orta sahada Tolgay'ın affedilerek değerlendirilmesi görüşü yönetimde ağır bastı.

TIKLAYIN - Fikret Orman: Giden sadece Pepe olmayacak, 5-6 tane oyuncu daha ayrılacak

Beşiktaş'ta ilk etapta Gökhan Töre, Atiba, Vagner Love, Tolga Zengin ve Cyle Larin ile kesin olarak yolların ayrılması planlanıyor.

Yönetim futbolcuların hemen bedelsiz olarak gönderileceği algısının oluşmasını da istemiyor. Adı geçen futbolcuların menajerlerine takım bulmalarını isteyen yönetim, satılacaklar listesinde adı geçen Tolgay Arslan için ise fikir değiştirdi.

Süresiz kadro dışı olan Tolgay'ın takasta kullanılacak bir oyuncu olmadığı ve 3,5 sezon daha sözleşmesi bulunan futbolcunun affedilerek takıma tekrar kazandırılması kararına varıldı.

(DHA)