Gündem

11 yıl önce kaybolmuştu, cesedi derin dondurucuda parçalanmış halde bulundu; Kırıkkale’deki vahşette yeni gelişme!

18 Mayıs 2025 07:30

Güncelleme: 18 Mayıs 2025 07:32

Kırıkkale'de 11 yıl önce kaybolan kişinin cesedinin bir apartman dairesindeki derin dondurucuda parçalanmış halde bulunduğu cinayet soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan 4 şüpheli serbest bırakıldı.

Kırıkkale'ye 16 Mayıs'ta il dışından gelen ev sahibi C.Ç., uzun süredir haber alamadığı kiracısı için çilingir çağırarak kapıyı açtırdı. Evde yapılan aramada, derin dondurucu ve buzdolabında çöp poşetlerine sarılı erkek cesedi bulundu. Olay yerine sevk edilen polis ve savcılık ekipleri, detaylı inceleme yaptı. İlk değerlendirmelere göre cesedin, 2014 yılından bu yana kayıp olan ve 2 çocuk babası olan Hüseyin Okumuşoğlu'na ait olduğu tespit edildi.

Hüseyin Okumuşoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Olayla ilgili soruşturmada, evi kiralayan Meliha V.'nin kocası S.V., kızı S.V., oğlu H.V. ve yeğeni K.G. gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.  Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

(DHA)

 


Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir