Rachid Ghezzal: Beşiktaş'ta kalma konusunda pozitifim

Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, beinsports'a açıklamalarda bulundu.

16 Nisan 2021 17:20

18

Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, beinsports'a açıklamalarda bulundu. Ghezzal'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

28

"Teklif geldiğinde Beşiktaş anlamında bana fikir verecek çok kişi yoktu çevremde. Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu, her zaman şampiyolluğa oynadığını biliyordum. Beşiktaş'tan gelen teklif çok da yerine oturan bir fırsattı. Bir çıkış arıyordum. Tekrar kendim ispatlamak istiyordum. Beşiktaş'tan fırsat gelince de yerli yerine oturdu."

38

"Oynayabilmekti benim için en önemli unsur. Bunu da şampiyonluğa oynayan bir takımda yapabilmekti. Meydan okumaydı. Bunların hepsi birleşti. Teknik direktörümüz bana güvendiğini ilk günden gösterdi. Burada bana önemli sorumluluklar verildi. Sahada kendimi iyi ve rahat hissediyordum. Burada Sergen Yalçın'ın rolü çok büyük."

48

"Türkiye, futbolla yaşıyor. Benim de ihtiyacım olan şey buydu. Futbol kültürünü yoğun olarak hissedebildiğim bir yere ihtiyacım vardı. Türkiye Ligi'nin teknik seviyesi çok iyi. Avrupa'ya kıyaslandığında taktik anlamda biraz geri olduğunu söyleyebilirim ama kolay bir lig değil. Dışardan bakan insanlar kolay oludğunu düşünebilir ama öyle değil. Her takımda iyi oyuncular var."

58

"Durum benim istatistiklerimden ibaret değil. Takım arkadaşlarımın hakkını teslim etmem lazım. Demek ki onlar doğru koşuları yapıyorlar ve doğru vuruşları yapıyorlar ki ben bu asistleri yapabiliyorum"

68

"Beşiktaş'ta mutlu olduğum asahada da anlaşılıyor. Koşullar oluşursa Beşiktaş'ta devam etme konusunda tamamen pozitifim. Buraya seviye atlamaya gelmiştim ve bu sezon benim için faydalı geçiyor. Beşiktaş'ta devam etme fikri konusunda olumlu noktadayım. Ailem de iyi hissediyor. İyi ilişkiler geliştirdim. Devam etme fikri iyi bir fikir ama bu sadece bana bağlı olan bir durum değil. İki kulübün (Leicester City-Beşiktaş) anlaşmasına bağlı. Tamamen ligin final bölümüne odaklanmış durumdayım. İki kupayı alma fırsatı için maçlara odaklanmış durumdayım."

78

"8 zor maçımız var. Henüz hiçbir şey kazanmadık. Ama her şey bize bağlı. Her maça yüzde 200 ile çıkacağız"

88

"Sergen Yalçın bir efsane. Onun sol ayağıyla yaptıklarını herkes anlatıyor."