Fenerbahçe'de Arda Güler ve Osayi'nin niye oynamadığı ortaya çıktı

Yeni transferleriyle sezona fırtına gibi başlaması beklenen Kanarya’da Ümraniye beraberliğinin şoku yaşanıyor. Ligin yeni takımı Ümraniyespor karısında yenilgiden 90+2’de kulübenin gediklisi Berisha’nın attığı golle kurtulan Fenerbahçe’de maç sonrası ve dün en çok konuşulan konu Osayi Samuel ve Arda Güler’in neden oynamadığıydı.

10 Ağustos 2022 08:54

17

FENERBAHÇE'DE ARDA GÜLER VE OSAYİ'NİN NİYE OYNAMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

27

Fenerbahçe’de Osayi ve Arda Güler’in Ümraniyespor karşısında oynamaması taraftarlar arasında tartışma yarattı.

37

Hürriyet’ten Süleyman Arat, Fenerbahçe’de önemli isimlere iki futbolcunun niye oynamadığını sordu ve cevapları yazdı.

47

MAÇIN AKIŞI ARDA’YA OYNAMA İZNİ VERMEDİ | Arda Güler’in oynamamasıyla ilgili yanıtta şu ifadelere yer verildi:

57

“Arda’nın bir sakatlığı yok. Oynamaması tamamen hocanın tercihidir. Ancak şunu biliyoruz ki Jorge Jesus Arda’yı bu maçta 10 numaralı formasıyla alkışlatmak istiyordu. Ama oyunun akışı buna izin vermedi. Arda’nın oyuna girmesinin beklendiği 65-70’nci dakikalar arasında yenilen bir gol, ardından ağır bir penaltı kararıyla teknik ekibin tüm hesapları altüst oldu.

67

Önce Miha Zajc ardından skoru çevirmek için Serdar Dursun ve Berisha hamlesini yapmak zorunda kalınınca Arda’nın 10 numaralı formasıyla alkış alıp takıma enerji katacağı atmosfer oluşamadı.”

77

OSAYI DİNLENDİRİLDİ İki Dinamo Kiev ve Slovacko maçlarını ağrılarla geçiren Nijerya asıllı İngiliz sağ bek Osayi Samuel Ümraniye karşısında dinlendirilmek istendi ve olanlar oldu.