Magazin

Vedat Milor'dan yeni menemen tartışması: Beyaz peynir konur mu konmaz mı?

29 Eylül 2024 13:20

T24 Video

Vedat Milor’un sosyal medya hesabından yaptığı menemen paylaşımı, yeni bir “menemen neli olmalı” tartışmasına neden oldu.

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor eşi Linda S. Milor’un menemen yapmayı öğrendiğini söylediği videoda Fatma Hanım diye hitap ettiği bir arkadaşlarının yaptığı menemeni ve içindekileri anlattı. Milor paylaştığı videonun sonunda “Menemen elbette soğanlı olacak ama üzerinde beyaz peynir olmalı mı, olmamalı mı?” diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

“Menemeni siz nasıl seversiniz? Tercihiniz nedir?” notuyla yaptığı paylaşımında yer alan menemeni Milor, “Bugün tarihi bir gün çünkü eşim menemen yapmayı öğreniyor. Fatma Hanım yaptı” sözleriyle anlatmaya başladı. Mnemeni yapan Fatma hanım “Kuru soğan var, taze soğan var, dereotu var, maydanoz var. Yumurta kırdım, domates.” dedi.

Fatma Hanımın menemenin içindekileri aktarması ardından Milor’un videosu şu şekilde devam etti:

“Sulu oldukça içi o yüzden. Ekmek yemiyoruz efendim. Mode uyuyoruz değil mi? Ekmeksiz. Yanında da sağlıklı su içiyoruz değil mi? Tabii normal bir aday içilir. Fakat asıl ben en iyi misuruyu sormadım. Üstüne beyaz peynir falan değil mi? O falan mı aslı mı? Ben vallahi beyaz peyniri seviyorum. Bence tartışma yani albette soğanlı olacak da. Beyaz peynir mi beyaz peynir siz mi olmalı?”

Bol ödüllü 'Hemme'nin Öldüğü Günlerden Biri' filminin konusu ne?