Gündem

Karar yazarı: CHP yönetim kademelerinde yer alanlar, seçim henüz ufukta görünmezken, iktidar rüyası görüyor

29 Eylül 2024 10:31

T24 Haber Merkezi 

Karar yazarı Fehmi Koru, CHP'nin erken seçim talebini eleştirerek; "CHP yönetim kademelerinde yer alanlar, seçim henüz ufukta görünmezken, iktidar rüyası görüyor" ifadelerini kullandı. 

Karar yazarı Fehmi Koru, "CHP’liler iktidar rüyası görüyorlar, ama…" başlıklı bir yazı kaleme alarak ana muhalefet partisinin erken seçim talebini eleştirdi. Koru'nun yazısı şöyle:

"Yerel seçimden birinci parti olarak çıkan CHP erken seçim istiyor. İstediği olursa, genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimi birlikte yapılacak… Herhalde o seçimde de sandıktan birinci parti olarak çıkılıp hem hükümet kuracak sayıda milletvekiline sahip olunacağı, hem de belirlenen adayın cumhurbaşkanı seçilmesinin sağlanacağı hesap ediliyordur…

Olabilir, neden olmasın? Nitekim CHP yönetim kademelerinde yer alanlar, seçim henüz ufukta görünmezken, iktidar rüyası görüyorlar… Ekonominin orta halliyi fakirleştirdiği, fakiri ise açlık seviyesinin altına gönderdiği günümüzde, içte ve dışta sayısız sorunla karşı karşıya kalmış, hepsinden yara alması mukadder mevcut iktidara bakıp, tersini düşünmek gerçekten çok zor."

Yazının tamamını okumak için tıklayın