Birkaç özel tür hariç tezgahta göreceğiniz neredeyse her balık, OCAK ayında ortalamanın üzerinde bir lezzete sahiptir.
ŞUBAT ayında, kalkan balığı lezzetin doruklarındadır.
Levrek ve kefal balığı MART ayında oldukça lezzetlidir.
NİSAN ayında kırlangıç, barbunya gibi balıklar oldukça lezzetlidir.
MAYIS ayında istavrit tava, balık sevenler için iyi bir seçenek olabilir.
HAZİRAN ayında sardalya gibi balıklar oldukça lezzetlidir. Izgara ve bol salata ile tüketilebilir.
TEMMUZ ayında, her mevsim yenmesi uygun bir balık olan istavriti tüketebiliriz.
AĞUSTOS ayında kılıç balığı iyi bir kıvamdadır ve şiş yapmaya son derece elverişli bir hale gelmiştir.
1 EYLÜL, av sezonu sona eriyor.
EKİM, palamut için en lezzetli aylardandır.
KASIM ayı hamsi ayıdır.
ARALIK ayının vazgeçilmezi yine hamsi fakat, levrek ve mercan için de çok geç değil!