Haberler

Canlı yayında muhabirin zor anları: Müge Anlı’da önce itiraf geldi ardından muhabir cenazeyi buldu

15 Mayıs 2024 09:20

T24 Video

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Emine Karabulut bir kadın, Muğla'da 50 gün önce kaybolan eski eşi Şaban Ataş'ın bulunması için yardım istedi. Müge Anlı’yla baş başa görüşen Karabulut Anlı’ya cinayeti itiraf edip eski eşinin cenazesinin yerini söyledi. Karabulut'un tarif ettiği bölgeye giden muhabir ise taşların arasında Şaban Ataş’ın cansız bedenini görünce zor anlar yaşadı.

Şaban Ataş, 22 Mart’ta  Seydikemer’de ortadan kayboldu. 52 yaşındaki Ataş’ın kaybolma vakası Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınırken, programa Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, çocukları ve akrabaları katıldı. İddialara göre programın ardından Müge Anlı'nın özel olarak görüştüğü Emine Karabulut cinayeti itiraf edip Ataş’ın cenazesinin yerini söyledi.

Müge Anlı'nın muhabiri bunun üzerine ekiplerle birlikte tarif edilen bölgeye gitti.  Çevreyi arayan muhabir yayında Şaban Ataş'ın cansız bedenini buldu. Muhabirin zor anlar yaşadığı ekrana yansırken yapılan incelemede üzeri taşlarla örtülmüş cesedin Şaban Ataş'a ait olduğu teyit edildi. Boşanmalarına rağmen Şaban Ataş ile aynı evde yaşamaya devam eden Emine Karabulut'un itirafında "Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu, ardından cesedi götürdü" dediği öne sürüldü. Karabulut’un itirafı üzerine 3 kişi gözaltına alındı.