Spor

Ali Koç, "güçlü yönetim" için düğmeye bastı

14 Mayıs 2024 09:17

Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Ali Koç, genel kurul çalışmalarına başladı. Ali Koç'un daha güçlü bir yönetim kurulu oluşturacağı ileri sürüldü.

Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de futbolcular son iki maç için hazırlıklarını sürdürürken, adaylığını açıklayan Başkan Ali Koç ise bu ay yapılacak genel kurul için kolları sıvadı.

Sarı lacivertli kulüpte daha önce Sadettin Saran adaylığını açıklamış, ardından cumartesi günü Başkan Koç ile yaptığı görüşmenin ardından çekilip onu destekleme kararı almıştı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; bu gelişmenin ardından Ali Koç çalışmalarına start verdi. Koç'un yeni döneme daha güçlü bir yönetimle gireceği öğrenildi.

Daha önce kupalar için tecrübeli teknik adamları göreve getiren, yıldız futbolcuları takıma kazandıran Ali Koç, bu kez yönetim tarafını da pas geçmeyecek.

Başarının sadece yapılan transferlerle gelmeyeceğini düşünen Başkan Koç, sarı- lacivertli idarecilere yeni isimleri de ekleyecek, yönetim kanadı da çok güçlenecek.