Ünlü oyuncu gözyaşlarına boğuldu: Bu insanlar o kadar cesur ki...

66 yaşındaki ünlü oyuncu Sharon Stone, TRT World'de Alex Salmond'ın sunduğu "Turkish Tea Talk" (Türk Çayı Sohbetleri) programına konuk oldu. Yayın sırasında duygusal anlar yaşayan Stone, programda samimi açıklamalarda bulundu

28 Nisan 2024 10:34

17

ÜNLÜ OYUNCU GÖZYAŞLARINA BOĞULDU: BU İNSANLAR O KADAR CESUR Kİ...

27

Bir zamanlar Hollywood'un parlayan yıldızlarından olan ve adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu, kariyerindeki yükselişin ardından bir süre gözlerden uzak kaldı. Sahneye dönüş yaptığında ise hayatı tamamen değişmişti. 66 yaşındaki Sharon Stone, TRT World'de Alex Salmond'ın sunduğu "Turkish Tea Talk" (Türk Çayı Sohbetleri) programına katıldığında duygusal anlar yaşadı. Programda samimi açıklamalar yaparken, hayranlık duyduğu kişilere olan sevgisini dile getirirken gözyaşlarına hakim olamadı. Stone, bu kişilerle birlikte yürümek için hayatını riske atmaktan çekinmeyeceğini belirtti. Bu açıklamalarıyla, kariyerinde ve kişisel hayatında yaşadığı dönüşümleri ve derin bağlılıklarını vurgulamış oldu.

37

2013 yılında HIV/AIDS ile mücadelede gösterdiği çabalar nedeniyle Nobel Barış Zirvesi Ödülü'ne layık görülen Sharon Stone, barış yanlısı aktivistlerle işbirliği yapmaya başladığından bu yana büyük bir mutluluk ve memnuniyet duyduğunu belirtti. Stone, bu çalışmaların kendisine sadece profesyonel bir tatmin sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda kişisel bir dönüşüm yaşamasına da olanak tanıdığını ifade etti.

47

Uzun yıllar boyunca barış gönüllüleri ve çeşitli toplumsal mücadelelerde aktif rol alan Sharon Stone, insani yardım görevlerinde tanıştığı insanlara olan sevgisinden bahsederken duygularını kontrol edemedi ve gözyaşlarına boğuldu.

57

Oyuncu, bu tür deneyimlerin onu derinden etkilediğini ve bu süreçlerde karşılaştığı kişilerle kurduğu bağların, hayatındaki en değerli ilişkilerden bazıları olduğunu vurguladı.

67

Sharon Stone, insani yardım çalışmalarında tanıştığı kişilere olan derin bağlılığını ifade ederken, "Bu insanlar o kadar cesur ki... Bunlar benim insanlarım, bu insanlarla sokakta durabilirim, bu insanlarla hayatımı riske atabilirim, onlar beni anlıyor ve ben de onları anlıyorum," dedi.

77

Sharon Stone, zamanını Los Angeles'taki evinde resim yaparak geçiriyor ve sanatsal yeteneklerini de sergiliyor. Ünlü yıldızın ilk tablosu 30 bin dolara satıldı. Stone, bu sanat eserlerini Alex Salmond'ın sunduğu "Turkish Tea Talk" programında göstererek, resim yapmaya olan tutkusunu ve bu alandaki başarısını paylaştı.